НАШИ ПРОИЗВОДИ

Врз основ на долгогодишното искуство со работа на автомобилските системи за разладување и специјализираната посветеност во сервисирањето на автомобилските ладилници, создадовме патентиран алуминиумски капак и корпа во замена на пластичните, изработен со оргиналните конектори. Замената е едноставна.

ПРОМЕНА НА БАКАРНИ ЌЕЛИИ ЗА СИТЕ МОТОРНИ ВОЗИЛА

ПРОМЕНА НА ЌЕЛИИ ЗА ИНТЕРКУЛЕР

ПРОМЕНА НА ЌЕЛИИ НА ЛАДИЛНИЦИ ЗА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ, ВОДА И МАСЛО

ПРОДАЖБА НА НОВИ ЛАДИЛНИЦИ ЗА ВОДА ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ВОЗИЛА

ИЗРАБОТКА НА НОВИ ЛАДИЛНИЦИ ЗА КЛИМА ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА АВТОБУСИ

Работно време

понеделник – сабота:
09:00-18:00

Адреса

ул. Светиниколска бр.37, Скопје 1000

Контакт

infoautorad@gmail.com

Scroll to Top