АУТОРАД

Нашиот квалитет е заснован на неколку генерации искуство, специјализирана работа и посветеност кон системите за разладување кај сите моторни возила, агрегати, компресори, градежни машини и автомобили. Изградивме компанија која преку искуството уште од 1970 год со истрајна работа достигнавме и завидлив успех. Сето преточено низ дланките на мајстор Гоце, кој долги години беше бренд за себе и вистински мајстор за оние кои барем еднаш имале некаков проблем со „хладњакот“ на своето возило.
Денес со гордост ви го претставуваме Ауторад, компанијата во која се негуваат истите вредности кои ја красеа досегашната традиција. Со Ауторад остануваме еднакво посветени на квалитетот и врвната услуга кон вас, за ваше удобно патување и уживање со вашето возило.
5
Постоиме од
1
Вработени
1
Производи
1
Патентирани производи

Custom reviews

Што викаат нашите клиенти?

Без конкуренција!
Професионални и со докажан квалитет.
Дефинитивно најдобри.

Работно време

понеделник – сабота:
09:00-18:00

Адреса

ул. Светиниколска бр.37, Скопје 1000

Контакт

infoautorad@gmail.com

Scroll to Top